Sinterklaas komt naar weekmarkt

markt n Op vrijdag 30 november zal Sinterklaas met zijn pieten de Katwijkse weekmarkt bezoeken op het Piet Heinplein.

Ondanks zijn drukke schema heeft de goede Sint en zijn trouwe pieten toch even tijd gemaakt om de Katwijkse kinderen gedag te zeggen. Zij zullen een groot gedeelte van de dag op de markt rondlopen en zijn pieten zullen uiteraard pepernoten en kruidnoten uitdelen aan de lieve kinderen.


Jochébed houdt verkoopdag

Verkoping n Op woensdag 28 november houdt vereniging Jochébed van 10.00 tot 16.00 uur haar jaarlijkse verkoopdag in het kerkelijk centrum Het Anker. Dit jaar willen wij ons inzetten voor een project van Woord en Daad voor betaalbare huizen in Bangladesh. Bengalen wonen vaak in onveilige en gebrekkige huizen. Jaarlijkse overstromingen veroorzaken veel overlast. Een solide huis is een ongekende stap vooruit. Er is van alles te koop zoals: zelfgemaakte handwerken en cadeautjes. Er wordt vis gebakken. Er zijn bloemen en planten en tevens is er een kleine rommelmarkt. Aan de kinderen is ook gedacht.


Lezing met Sondra Baras

profetieën n Op woensdag 28 november is er in de Vredeskerk, Baljuwplein 1, een lezing met Sondra Baras, werkzaam bij CFOIC in Israël.

Het onderwerp waarover zij spreekt is 'Judea en Samaria: waar Bijbelse profetieën worden vervuld'. Sondra Baras leidt de organisatie CFOIC, Christian Friends of Israeli Communities, die steun geeft aan Israëli's in Judea en Samaria. De aanvang is om 20.00 uur en de entree is gratis.