Katwijk van Oranje Educatieproject volgeboekt

oranje n Alle 18 geplande sessies van het educatieproject Katwijk van Oranje zijn volgeboekt. Hiervoor hebben de scholen uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg zich aangemeld.

Er is zelfs belangstelling van een school uit Voorhout, waarvoor wordt bekeken of er nog ruimte gecreëerd kan worden.
De sessies, speciaal samengesteld en mede mogelijk gemaakt door Blondi van der Woude en Jack Vlieland Kees en een enthousiast team van mensen wordt bijzonder gewaardeerd.


Themadienst in de Dorpskerk

Vasten n Zondag 11 november om 18.30 uur zal de themadienst in de Dorpskerk gaan over Vasten.

Deze themadienst sluit aan op de laatste themadienst over gebed, genezing en ziekenzalving. In de Bijbel wordt vasten vaak genoemd als een van de belangrijkste manieren om naar God te zoeken en de zegeningen die Hij beloofd heeft.
Vasten gaat dus niet in de eerste plaats over niet eten, maar gaat over je tegoed doen aan God. Je laat je dus voeden door God.


Zingend geloven

Ichthus n Op woensdagavond 14 november is er in de grote zaal van de Ichthuskerk weer 'Zingend geloven'. Samen zingen we bekende geestelijke liederen, uit o.a. de bundels van Joh. de Heer en Opwekking. Al zingend mogen we elkaar bemoedigen in het geloof en mag onze God alle eer ontvangen. Iedereen is welkom. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ca. 21.45 uur. Thema's vóór de pauze 'Hou vol' en na de pauze 'de hemel dichtbij'.