Herdenking Eerste Wereldoorlog

slachtofferherdenking n Op 11 november is het precies 100 jaar geleden dat de vrede getekend werd na de Eerste Wereldoorlog.

Nederland was neutraal in deze oorlog maar kende wel slachtoffers, zeker ook in Katwijk. Zij worden met respect herdacht op zaterdag 10 november in de Oude Kerk, Boulevard 109. De dienst begint om 11.00 uur.


Bingo bij DVS

bingo n Op vrijdagavond 2 november houdt de Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk (DVS) weer een bingo in haar clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg 51.

Er zijn mooie prijzen te winnen zoals cadeau- en dinerbonnen. DVS zorgt voor de koffie, thee en wat lekkers. De zaal is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom.


Bouwen aan herstel

Thema-ochtend De Brug Midden-Nederland houdt op woensdag 7 november 2018 een thema ochtend over 'Bouwen aan herstel' voor ouders, partners en overige familieleden van (ex-)verslaafden. De toegang is gratis. De ochtend zal worden gehouden in de accommodatie aan de Schaepmanstraat 1.

Er zal worden gesproken door Rianne Krüger, hulpverlener bij De Brug Midden-Nederland. Door conflicten kunnen er diepe geestelijke wonden ontstaan bij zowel u als uw verslaafde kind of partner. Welk effect heeft de verslaving van uw kind/partner op u (gehad) en hoe kan er weer herstel komen in de relatie.

Het programma duurt van 9.30 tot 11.30 uur. Men dient zich van te voren op te geven via tel. 4033733 of via info@debrughelpt.nl