Speel mee met Live on Stage

Box n Live on Stage is drie uur samen repeteren, samen eten en vervolgens samen uitvoeren van jouw creatie of een bestaande track op het podium van The Box.

Bij Live on Stage wordt gezocht naar de gemeenschappelijke drijfveren van leerlingen om muziek te maken, ongeacht het niveau, het instrument of de achtergrond. Dat doen we op vrijdag 9 november van 16.00 tot 20.00 uur. Aan de hand van een gemeenschappelijke inspiratiebron (een tekst, lied, gedicht, riff of verhaal) wordt een track gecreëerd of gereproduceerd,

Na het repeteren en eten gaan de deelnemers om 20.00 uur het podium op om op te treden. Behalve vrienden en familie is iedereen welkom en de toegang voor publiek is gratis.

Speel je nog geen instrument? Geen probleem. Er zijn gitaren, bassen, keyboards, drumstellen en popcoaches die jou helpen om er samen iets moois van te maken. Je kunt natuurlijk ook komen zingen…

Kosten voor de hele middag en avond (incl. eten) zijn € 15,00. The Box, Valkenburgseweg 50A. Inschrijven kan via muziekschool@katwijk.nl o.v.v. Live on Stage. Meld naam, telefoonnummer en het instrument dat je wilt bespelen.


Kerkenveiling

dorpskerk n Op vrijdagavond 2 november houdt de Hervormde Kerk in Katwijk aan de Rijn haar jaarlijkse Kerkenveiling.

Door de gulle gevers en sponsoren, mede door de inbreng van kavels door gemeenteleden, kijkt men uit naar een geweldige avond met rond de 175 kavels.
De kavelszijn zeer ludiek. O.a. weekendjes weg, een avond visbakken voor 10 personen, een gezellig dagje weg met een sloep, een wijnproefavond, visschotels, taarten, tegoedbonnen, een privéwandeling met de dominee, schilderijen, en een VIP-behandeling bij een voetbalwedstrijd, een ochtend of een middag garnalen trekken, boerenkoolmaaltijd, levensmiddelenmanden, een dag een schilder incl. materiaal, eten met de dominee, autopoetsbeurten, een ochtend voor koster spelen, noem maar op. De kerk is geopend vanaf 19.00 uur. De veiling begint om 19.45 uur. De opbrengst komt ten goede aan de vervanging van het voegwerk van de Dorpskerk.


Brand door lichtkogel

dakbrand n Zaterdagavond kreeg de brandweer de melding van een woningbrand waarop werd uitgerukt met de tankautospuit en de ladderwagen. Bij aankomst bleek dat er vuur in de dakgoot was gekomen door een lichtkogel en onder de dakpannen was gekomen de oorzaak van de brand was. Door optreden van de buurman was de brand gelukkig snel geblust en deed de brandweer nog een kleine koeling en controle met de warmtebeeldcamera waarna de dakpannen weer op hun plaats werden gelegen en de brandweer weer naar de kazerne kon.