Donker of licht?

reformatiedag n Op 31 oktober is het ruim 500 jaar geleden dat Maarten Luther zijn 95 stellingen aan de deuren van de Slotkapel in Wittenberg spijkerde. De reformatie was één van de belangrijkste keerpunten in de wereldgeschiedenis.

De laatste jaren is het vieren van Halloween in Nederland in opmars, maar de heidense, demonische en duistere oorsprong staat haaks op het christelijk geloof. Vooral voor kinderen wordt Halloween gebracht als een spannend, maar ook leuk feest met een snoeptractatie.

De Hervormde gemeente van Katwijk aan Zee wil daarom op dinsdag 30 oktober van 19.30-20.30 uur een gebedssamenkomst houden in één van de zalen van het Kerkelijk Centrum 'het Anker', Voorstraat 78 om God te bidden om bescherming voor de kinderen tegen invloeden die haaks staan op de Liefde en het Licht van Jezus.


Verkoping

martha n Op 3 november is er van 10.00 tot 14.00 uur een verkoping in de Voetiusschool, Louise de Colignylaan 1. Te koop zijn bloemen en planten, cadeauartikelen, homedecoratie, kinderboeken, advocaat etc. Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd, grabbelton en zijn er diversen lekkernijen te koop. Er is koffie/thee met taart of cake en vanaf 12.00 uur soep met broodjes worst. De opbrengst is voor de noodhulp in Sulawesi en de kerk van de gereformeerde gemeente.