Maritieme folk in 't Zandgat

folk n Zaterdag 3 november komt de groep Paddy Passion in een vernieuwde samenstelling weer naar Katwijk.

Bert Hobo heeft na vertrek van de bandleden weer een geheel nieuwe groep geformeerd, met gedreven muzikanten en zangers.
Óók deze mensen hebben weer repertoire meegenomen, waar ieder zeker van kan genieten. Zoals altijd bestaat het repertoire uit mooie ballades alsmede melancholische en vrolijke nummers. Een aantal teksten is ietwat ondeugend, niet in de laatste plaats vanwege de samenhang met het zware zeemansleven de liefde, de vrouwen en natuurlijk het geestrijke vocht.
Het optreden vindt plaats in wijkgebouw 't Zandgat, E.A. Borgerstraat 58. Aanvang 20.15 uur. Entree € 12,00.


Zangavond in De Oude Kerk

HERVORMINGSDAG n De Evangelisatiecommissie van de Hervormde Gemeente van Katwijk aan Zee houdt op woensdag 31 oktober een zangavond ter gelegenheid van de herdenking van de Kerkhervorming. De avond wordt gehouden in de Oude Kerk aan de Boulevard. De aanvang is om 20.00 uur, maar vanaf 19.50 uur is er samenzang.
De leiding is in handen van ds. J. Geene en de heer E.J. Bergman. het thema van deze avond is 'De reformatie en het lied'. De organist is Rein van Duijn. De samenzang wordt afgewisseld door koorzang van de mannenzanggroep Sion.


Bingo's in De Roskam

Bingo n Woensdag 31 oktober houdt Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn twee bingo's. De kinderbingo is om 14.00 uur. Bingo in Katwijk aan den Rijn is een avondje uit met kans op mooie prijzen. De avond begint om 20:00 uur. De avond wordt afgesloten met een wilde bingo en een verloting. De bingo's vinden plaats in De Roskam aan de Turfmarkt.