Allerzielen in Joannes de Doper

herdenking n De overledenen van het afgelopen jaar van de parochiekern van de H. Joannes de Doper worden in de gebedsviering van Allerzielen herdacht.

Hun namen zullen worden opgelezen terwijl hun foto wordt geprojecteerd, een kaarsje wordt bij elke naam aangestoken en de nabestaanden kunnen het gedachteniskruisje met de naam van de overledene in ontvangst nemen. Na afloop is er nog een kort samenzijn op het naastgelegen kerkhof waar eenieder ook de gelegenheid heeft om een speciaal lichtje voor Allerzielen bij het graf of de nis in de urnenmuur van hun overleden dierbare te ontsteken.

In deze viering is gebedsleider Anneke Noordermeer de voorganger. De muzikale medewerking wordt verleend door het koor Cantemus. Dit koor staat o.l.v. dirigent / pianist Niek van der Meij. Kinderen kunnen na de viering ook hun eerder die avond gemaakte en versierde graflichtje op het kerkhof plaatsen. Na afloop van dit samenzijn op het verlichte kerkhof is er de gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie / thee elkaar te ontmoeten in de grote zaal van De kleine Joannes, gelegen naast de kerk.

Deze viering is vrijdag 2 november in de r.-k kerk aan de Kerkstraat 70 en begint om 19.30 uur.