Gerlinde Vliegenthart is één van de artiesten tijdens het Grand Gala. | Foto: PR
Gerlinde Vliegenthart is één van de artiesten tijdens het Grand Gala. | Foto: PR Foto:

Grand gala sluit Katwijk van Oranje af

gala n Geen look-a-likes of gecreëerde acts, maar de echte Starsisters komen naar Katwijk om het bijzondere project 'Katwijk van Oranje' op passende wijze af te sluiten. De echte Starsisters met de zusjes Patricia Paay en Yvonne Keeley en Ingrid Ferdinandusse gaan zaterdag 17 november de act brengen, die hen wereldberoemd maakte.

Uiteraard met als prachtige achtergrond het podium van TheaterTent 'Katwijk van Oranje'. Daan de Mooij van Lollypop Entertainment is het afgelopen weekend speciaal naar België afgereisd om de details met hen door te nemen en de show op te bouwen. En hoewel Patricia herstellende is van een heupoperatie heeft ze er enorm veel zin in om op dit bijzondere podium te staan. Overigens staat ook Gerlinde Vliegenthart, de leading lady die schitterde in de Joop van den Ende Musicals Les Miserables op het podium.

Stijl

Het project Katwijk van Oranje wordt op 17 november in stijl afgesloten met een spetterend gala. Met mooi gedekte tafels, stijlvolle kleding - bij voorkeur van het bevrijdingsjaar 1945 - zoals rokkostuum of uniform. Maar ook smoking of een galajurk voor de dames is mogelijk.
Het Grand Gala Katwijk van Oranje, begint om 17.30 uur met een grootse ontvangst (incl. valetparking) in de TheaterTent met (pro)secco en een uitgebreid walking diner/buffet. Alle drankjes inclusief. En uiteraard wordt voor gepaste achtergrondmuziek gezorgd. Wie getuige wil zijn van het gala komt aan een mooi gedekte tafel voor maximaal 10 personen. De avond gaat omstreeks 20.30 uur over in een avondvullend entertainment programma. Op het programma de beste muziek van de Big Band Fanfare Bereden Wapens, een show van Lollypop Entertainment met o.a. musicalster Gerlinde Vliegenthart, Daan de Mooij, de muziek van de Andrew Sisters Revival met Patricia Paay en Yvonne Keeley en nog veel meer.


Prijzen

Kaarten voor het Grand Gala Katwijk van Oranje zijn verkrijgbaar à € 195,- p.p. (vanaf 17.30 uur), voor het Gala Katwijk van Oranje: € 120,- p.p. (vanaf 20.30 uur). Kiest u voor uitsluitend het Gala vanaf 20.30 uur dan mist u het walking diner/buffet en valetparking! Tickethouders ontvangen een reductie van 20% op huurkleding van Lollypop Entertainment.
Deze avond is een coproductie van Oranjevereniging Katwijk aan Zee, Noordzee Zomerfestival en TTT Eventmanagement. Voor informatie en/of boekingen: info@ttt-eventmanagement.nl of 06-23937847.


Nieuwe exposities in Topaz Overduin

kunst n Tot 21 januari zijn er in verpleeg-, behandel- en Huntingtoncentrum Topaz Overduin in Katwijk twee nieuwe exposities te bewonderen. Op dit moment worden schilderijen van Marianne van der Spek-Pronk en objecten van Caroline den Haan tentoongesteld.

De exposities zijn zeven dagen per week te bezichtigen in restaurant 's Janshoek en de bijbehorende gang in Topaz Overduin aan de Nachtegaallaan 5. Bezoek is mogelijk van 10.00 tot 17.00 uur en op dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Iedereen is welkom.

Marianne van der Spek-Pronk noemt zichzelf een hobbyist en geen afgestudeerd kunstenaar. Materialenkennis heeft Marianne zichzelf aangeleerd. Verder doet zij gewoon wat haar leuk lijkt. Marianne wil graag van alles uitproberen: schilderen met acryl, olieverf, aquarel of experimenteren met spijkerstof of het pimpen van kleine meubelen.

In haar creaties maakt zij gebruik van verschillende materialen zoals juthout, visnet, zand, kralen of schelpen. Ook schildert Marianne op gebruikt steigerhout en aangespoelde stukken juthout.

Caroline den Haan exposeerde al eerder in Topaz Overduin. Deze nieuwe expositie laat zien dat Caroline heel breed geïnteresseerd is in allerlei creatieve vormen. Zij is ooit begonnen met het maken van alles en nog wat van polymeerklei, het maken van kralenboompjes en Tiffany (glas-in-loodtechniek) en het fusen van glas. In 2010 is Caroline gestart met het geven van workshops in het maken van sieraden van Art Clay Silver, ook wel zilverklei of kneedbaar zilver genoemd. Daarnaast heeft zij zich toegelegd op een aantal technieken die met glas te maken hebben zoals het fusen (samensmelten) van glas, glasmozaïeken, schilderen op glas en G'Art à Vous. Ook werkt Caroline graag met Powertex; dit is een universeel medium waarmee je kunt schilderen, boetseren, crackeleren enz. Caroline exposeert met verschillende objecten in de vitrinekasten van Topaz Overduin.

Aankopen zijn mogelijk via de receptie van Topaz Overduin. Wilt u ook een keer exposeren in Topaz Overduin? Neem dan contact op met de kunstcommissie van Topaz Overduin via e-mailadres expo.in.overduin@outlook.com

Afbeelding