Week van de mantelzorg

verrassing n In de week van maandag 5 tot en met zaterdag 10 november houdt Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning de 'Week van de mantelzorg'. Katwijkse mantelzorgers worden voor het eerst dit jaar verrast met vier verschillende activiteiten. Aanmelden kan bij één activiteit naar keuze. Aanmelden is verplicht en de toegang is gratis.

Maandag 5 november kunt u met ons team de strijd aan gaan op de bowling baan Lucky's Bowling in Warmond. We beginnen rond 18.30 uur met een satebuffet en gaan om 20.00 uur een uurtje bowlen.

Woensdag 7 november gaan we onder begeleiding van Jet Parlevliet en de boswachter een uurtje genieten van de natuur met een wandeling door het Panbos. We verzamelen om 9.30 uur bij de ingang en sluiten de ochtend rond 10.30 uur af met koffie en appeltaart in het theehuis.

Donderdag 8 november ontvangen wij u rond 19.30 uur in Herberg Welgelegen in Valkenburg. In deze sfeervolle villa kunt u genieten van een heerlijke high wine. U krijgt uitleg over de wijn met daarbij bijpassende hapjes. Rond 21.30 uur sluiten wij deze avond af.

Zaterdag 10 november is er een gezellige ontspannen middag met een lunch, zangeres Roos komt optreden en de bingo zal niet ontbreken. Het programma start om 12.30 uur in Induyn (voorheen Huys te Britten) en eindigt rond 16.00 uur.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 1 november telefonisch via de frontoffice op tel. 4033323 of via www.welzijnskwartier.nl/activiteiten

Ook nieuwe mantelzorgers zijn welkom. Deze dienen zich eerst in te schrijven via de website.