Zangavond in De Oude Kerk

HERVORMINGSDAG n De Evangelisatiecommissie van de Hervormde Gemeente van Katwijk aan Zee houdt op woensdag 31 oktober een zangavond ter gelegenheid van de herdenking van de Kerkhervorming.

De avond wordt gehouden in de Oude Kerk aan de Boulevard. De aanvang is om 20.00 uur, maar vanaf 19.50 uur is er samenzang.
De leiding is in handen van ds. J. Geene en de heer E.J. Bergman. het thema van deze avond is 'De reformatie en het lied'. De organist is Rein van Duijn. De samenzang wordt afgewisseld door koorzang van de mannenzanggroep Sion.


Bingo's in De Roskam

Bingo n Woensdag 31 oktober houdt Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn twee bingo's.

De kinderbingo is om 14.00 uur. Bingo in Katwijk aan den Rijn is een avondje uit met kans op mooie prijzen. De avond begint om 20:00 uur. De avond wordt afgesloten met een wilde bingo en een verloting. De bingo's vinden plaats in De Roskam aan de Turfmarkt.


Info-avond inrichting buitenruimte Aquamar

info n Op maandag 29 oktober houdt de gemeente samen met aannemer Van Egmond Wegenbouw B.V. een informatieavond over de inrichting van de buitenruimte van Aquamar.

Tijdens die avond zal de nadruk liggen op de organisatie en uitvoering van de werkzaamheden. Aan de orde komen o.a. de planning en de bereikbaarheid van de omgeving rond het zwembad tijdens de werkzaamheden.

De bijeenkomst vindt plaats in de Burgerzaal van het Gemeentehuis aan de Koningin Julianalaan 3 en duurt van 19.00 tot 21.00 uur.