Postzegel- en kaartenbeurs

Ruilbeurs n Zaterdag 27 oktober houdt postzegelvereniging Katwijk-Rijnsburg weer haar eerste postzegelbeurs van het nieuwe seizoen in wijkgebouw 'De Wiek', Fresiastraat 19.

Niet alleen postzegels staan centraal, maar dit keer worden ook ansichtkaarten en scheepsfoto's aangeboden. Zoals gebruikelijk is er volop gelegenheid zegels te ruilen, ook zijn er enkele handelaren aanwezig. Tevens kunt u de stuiverboeken van de vereniging bekijken. Heeft u nog een oude verzameling op zolder liggen en wilt u weten of dat iets waard is? Kom langs en laat een deskundig lid van onze vereniging ernaar kijken. De zaal is geopend van 10.00 tot 14.30 uur.


Middag COBK

senioren n Op woensdag 17 oktober houdt de COBK haar tweede contactmiddag van dit seizoen in Het Anker aan de Voorstraat. Aanvang 14.30 uur. Zaal open 14.00 uur.

Na de opening door voorzitter J. Snoey zal ds. P. Vermaat uit Veenendaal komen spreken en beelden vertonen van een reis langs de zeven gemeenten van Klein Aziƫ naar Patmos. Hij gaf er de titel 'Wie oren heeft hore' aan.
Alle leden, maar ook belangstellenden zijn welkom. Wie lid wil worden van de COBK, kan zich opgeven bij M. van Beelen, tel. 4021593.