Vakantie Bijbel Club in Het Anker

Kinderclub n In de herfstvakantie, op donderdag 25 oktober van 10.00 tot 12.00 uur is er weer Vakantie Bijbel Club in Het Anker aan de Voorstraat.

De kinderen gaan luisteren naar een Bijbelverhaal. Voor de kinderen van 4 tot 8 jaar zijn er knutselwerkjes en is er een poppenkast. Voor de kinderen van 8 tot 12 jaar is er een bingo.
Ouders die het leuk vinden om deze ochtend mee te draaien zijn welkom om te helpen.


Breien in de bieb

handwerken n Vanaf woensdag 31 oktober is de breiclub weer actief in de bibliotheek. Elke woensdagmiddag tussen 14.00 tot 16.00 uur zit er een clubje breiliefhebbers aan een van de leestafels in de Hoofdbibliotheek.

Leuk om aan te schuiven met je eigen breiproject/breisel want met een groepje breien is altijd leuker dan alleen. Je kunt ook nog eens een vraag aan elkaar stellen als je even niet weet hoe het moet. Maar ook als je met een haak- of borduurwerkje bezig bent, kun je natuurlijk terecht in de bibliotheek op woensdagmiddag. In de bibliotheekcollectie zijn bovendien allerlei leuke boekjes en tijdschriften te vinden met voorbeelden op het gebied van handwerken.
De bieb zorgt voor koffie en thee. De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.