Inspiratie opdoen in de theatertent

inspiratie n Al sinds 2014 brengt Katwijk Marketing twee keer per jaar verenigingen, stichtingen en andere organisaties die in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg evenementen organiseren bij elkaar in het Evenementen Platform. In 2017 kwam daar het Kunst & Cultuur Platform bij. De twee aandachtsgebieden kunnen elkaar versterken. Daarom is er ook dit najaar weer gekozen voor een gecombineerde bijeenkomst. De bijeenkomst heeft als thema 'Inspiratie'.

Wethouder Jacco Knape opent de bijeenkomst. De sessie start vervolgens met een korte terugblik op de afgelopen periode door Katwijk Marketing. Daarnaast wordt een update gegeven met betrekking tot de Maatschappelijke Agenda, verzorgd door de gemeente. Directeur Harry de Bruin en Project manager Events Yasmin Le Conge-Coese van de TheaterHangaar en Hangaar2, verzorgen een uniek kijkje achter de schermen bij de organisatie.
De sessie wordt voortgezet met het 'Rad van inspiratie', een interactief programmaonderdeel waarin aanwezigen elkaar kunnen inspireren. Want: door met elkaar in gesprek te gaan kun je van elkaar leren. Nieuwe kennis en inzichten opdoen, dat is waar het bij het 'Rad van inspiratie' om gaat. Na afloop is er zoals gebruikelijk ruimschoots gelegenheid om met elkaar na te praten.

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 5 november, vanaf 19.30 uur in de tijdelijke TheaterTent op het Strandplein. Iedereen die zich betrokken voelt bij het kunst-, cultuur- en/of evenementenaanbod is welkom. De bijeenkomst is gratis toegankelijk. Aanmelden via Katwijk Marketing, tel. 3030707 of info@katwijkmarketing.nl