Creatieve ochtend

Pniëlkerk n Op woensdagmorgen 31 oktober is er een creatieve ochtend in de Pniëlkerk aan de Hoorneslaan.

Deze morgen komt Jack Nugter. Onder begeleiding van Janny van den Bosch wordt er samen gezongen. Na de pauze gaan wordt er een mooi najaarsstuk gemaakt. De kosten zijn 10 euro.
Opgeven kan tot en met zaterdag 27 oktober bij Janny Schaap, tel. 4023743 of Liesbeth Maagdelijn, tel. 4027375 of via janny_schaap@hotmail.com. Wie zich via de mail aanmeldt krijg je een bevestiging.
De crea-ochtend begint om 9.30 uur. Vanaf 9.00 uur staan de koffie( en thee) klaar. Er is geen kinderoppas. Zelf een tangetje en draad meenemen als u dit heeft.


Matinee met COK Hallelujah

concert n De Krönungsmesse en de Messa di Gloria, twee relatief korte werken, worden zaterdagmiddag 27 oktober uitgevoerd door COK Hallelujah in de Vredeskerk, aan het Baljuwplein.

Uiteraard wordt Hallelujah weer begeleid door een orkest en solisten die hun sporen in de professionele klassieke muziek hebben verdiend. Dit matineeconcert begint om 16.00 uur. Meer informatie of meteen online kaarten op www.cokhallelujah.nl


Kom en Prijsdienst

Dorpskerk n Op zondag 21 oktober is er om 18.30 uur een Kom en Prijsdienst in de Dorpskerk. De voorganger is dan ds. E.C. Vreugdenhil-Mijnarends. Het thema voor deze dienst luidt 'Geloven geef je door!' De meditatie zal in het licht staat van de lezing uit de 1e brief van Paulus aan de gemeente van God in Korinthe