Voorstelling Marc de Hond in Aquamar

voorpremière n Vanaf heden is Marc de Hond terug in de Nederlandse theaters met zijn avondvullende voorstelling 'Voortschrijdend Inzicht', een voorstelling over omgaan met verandering. De voorpremière van deze bijzondere voorstelling vindt op 17 oktober plaats in zwembad Aquamar, waarbij het publiek in het water plaats neemt.

Het leven van Marc de Hond is één grote aaneenschakeling van verandering: hij ging van internetondernemer tot 3FM-dj en van keeper bij voetbal tot rolstoelbasketballer bij Oranje. In zijn nieuwe theatervoorstelling vraagt Marc zich af waarom de gemiddelde Nederlander er wel over fantaseert om het roer om te gooien, maar vervolgens toch jarenlang elke dag blijft hangen in dezelfde gewoontes. Ook geeft hij zijn ongezouten mening over hoe de Nederlandse bevolking omgaat met klimaatverandering. Kortom: een inspirerend, inzichtelijk en optimistisch verhaal over omgaan met verandering voor iedereen die eindelijk eens de knop om wil zetten of de knoop door wil hakken.

De voorstelling begint op woensdag 17 oktober om 20.15 uur in het multifunctionele bad. Het bad is geopend vanaf 20.00 uur. Tickets zijn voor € 5,20 beschikbaar via de webshop van zwembad Aquamar. Meer informatie en de ticketverkoop via www.sportbedrijfkatwijk.nl.