Zoeklicht Bijbelstudie

studie n Het Zoeklicht houdt de komende maanden een vijftal bijbelstudieavonden in het gebouw De Samenkomst, J.W. Frisodreef 146.

Wim Zwitser zal spreken over het thema 'Christus of de antichrist' aan de hand van de eerste brief van Johannes.
De eerste bijbelstudie wordt gehouden op vrijdag 12 oktober onder de titel 'God is licht en geen duisternis'.
De avond begint om 20.00 uur en zal tot ongeveer 21.30 uur duren.
Het Zoeklicht is aanwezig met een boekentafel en het IPC met producten uit Israël.
De toegang is gratis en iedereen is welkom.


Roskam Live

Elektros n Na een bomvolle en uitverkochte Roskam tijdens de Najaarsfeesten is er een nieuwe kans voor de enthousiaste aanwezigen en een herkansing voor degenen die er niet bij waren: zaterdag, 27 oktober Roskam Live met Los Elektros!

Dit is de nieuwe 'band jas' waarin het Katwijkse vijftal verschillende feesten en podia weer onveilig maakt.
Er werd afscheid genomen van veel brave akoestische deuntjes. Daarvoor in de plaats komen knallende drums, scheurende gitaren en rokende toetsen. Maar natuurlijk blijven feesten en een avondje uit je dak centraal staan.
Kaarten à € 5,00 zijn verkrijgbaar bij Luyten tweewielers aan de Achterweg en bij De Roskam Turfmarkt 2.


Zangdienst

Ontmoetingskerk n Op 14 oktober wordt er in de Ontmoetingskerk aan de Nieuwe Duinweg 64 weer een zangdienst gehouden. Het thema luidt 'O happy days'

Martin van der Linden zal in deze dienst voorgaan. Muzikale medewerking wordt verleend door Gospelkoor Living Words onder leiding van Gerard van Duijn.

Aanvang van de dienst is 18.30 uur. Voorafgaand aan de dienst wordt er een aantal liederen gezongen.


Let's Folk op poppodium

pocket n Op donderdag 11 oktober wordt het poppodium van Café The Pocket weer opgebouwd voor live muziek. Dit keer wordt er plaats gemaakt voor de bekende Katwijkse band 'Let's Folk'.

Dit is een folkband van diverse stijlen waardoor hun muziek toegankelijk wordt voor iedere liefhebber van live muziek. Ze nemen je niet alleen mee naar Keltische streken, ook sta je voordat je het weet weer op eigen bodem te genieten van muziek dicht bij huis waar iedereen van houdt! De nederfolk en vele andere stijlen komen voorbij. 'Let's Folk' bestaat uit muzikanten die al wat jaartjes meegaan. De band is uitgerust met, gitaar, bas, accordeon, diverse fluiten en drums. Onderscheidend punt van de band is hun vijfstemmige zang.
Het optreden begint om 21.00 uur en de toegang is gratis.