Jeugdgroep start nieuw theaterseizoen

toneel n De spelers en mensen achter de schermen van de jeugdgroep van Mimiek's Theater staan al op scherp om het nieuwe theaterseizoen van de Katwijkse toneelvereniging in te luiden. Op 12 en 13 oktober spelen zij de eigen productie "De Tijdsverdrijvers". Het script is van Pim van Beelen, de regie is in handen van Levy Dekker.

Zeno springt al millenia van tijdlijn naar tijdlijn, zoekende naar haar doelwit Freya. Meestal lopen haar expedities op niets uit. Maar nu, in tijdlijn B4-Alpha Zedd, denkt ze dan eindelijk beet te hebben. Helaas voor haar stuit ze op een bemoeizuchtige oma, een zenuwachtige verpleegster, twee bijdehante tieners en haar collega Pollux, die haar doodleuk komt vertellen dat ze van haar missie is afgehaald, omdat "deze te lang duurt." Wat te doen? Verder met het tijdverdrijf natuurlijk en hopen dat die nieuwe vriend die je hebt gemaakt je wat verder op weg helpt met je missie.

Kaarten รก 11 euro zijn online via mimiekstheater.nl en bij het Dorpshuis Valkenburg en Pandora Feest&Funshop te koop. Donateurs en CJP-pashouders kunnen de kaartjes voor 6 euro kopen.