De EK-ploeg van Desiree. | Foto: PR
De EK-ploeg van Desiree. | Foto: PR Foto:

Desiree naar EK twirl in Kroatië

twirling n Volgende week woensdag 10 oktober vertrekken de meiden en supporters van Majorettevereniging Desiree NNO naar Kroatiƫ, waar de Europese Kampioenschappen Majorette van 12 t/m14 oktober worden gehouden.

Afgelopen maart werden de meiden van Desiree Nederlands Kampioen in hun categorie waardoor zij een EK ticket hebben weten te bemachtigen.

De meiden van Majorettevereniging Desiree mogen dit jaar maar liefst met 4 optredens Nederland vertegenwoordigen. Junior Parade, Senior Parade samen met de Yellow Rainbows uit Schiedam en de Senior Exhibition.
Dit jaar gaat er voor het eerst in de geschiedenis van Desiree een solist met haar show twirl. Cheyenne Griekspoor is vorige week 10 jaar geworden en mag Nederland vertegenwoordigen in haar categorie Juvenile. Dit is haar eerste EK en dus extra spannend, net als voor 10 andere meisjes. Maar ook gaan er een paar meiden al voor het zevende jaar mee, maar dat wil niet zeggen dat de zenuwen minder zijn op het moment dat ze daar op het veld staan om hun land te vertegenwoordigen op het EK.

Op de hoogte blijven tijdens het EK, kijk dan op de facebookpagina Desiree NNO Katwijk.