Postzegel- en kaartenbeurs

Ruilbeurs n Zaterdag 27 oktober houdt postzegelvereniging Katwijk-Rijnsburg weer haar eerste postzegelbeurs van het nieuwe seizoen in wijkgebouw 'De Wiek', Fresiastraat 19.

Niet alleen postzegels staan centraal, maar dit keer worden ook ansichtkaarten en scheepsfoto's aangeboden. Zoals gebruikelijk is er volop gelegenheid zegels te ruilen, ook zijn er enkele handelaren aanwezig. Tevens kunt u de stuiverboeken van de vereniging bekijken. Heeft u nog een oude verzameling op zolder liggen en wilt u weten of dat iets waard is? Kom langs en laat een deskundig lid van onze vereniging ernaar kijken. De zaal is geopend van 's ochtends tien tot 's middags half drie.


Woord en Daad

collecte n Tijdens de huis-aan-huis-collecte in de week van 15 tot 20 oktober collecteert Woord en Daad voor een onderwijsproject voor kansarme kinderen in Ethiopië en voor 20 adoptiekinderen uit Ethiopië.

Het Woord en Daad-comité Katwijk steunt al een aantal jaren een onderwijsproject in de stad Dessie en 20 kinderen in nood uit Ethiopië door financiële adoptie. Deze kinderen krijgen ondersteuning tot ze zelfstandig verder kunnen. Door financiële adoptie kunnen de kinderen naar school en krijgen ook zij een betere toekomst. Het betreft een onderwijsprogramma voor de allerarmsten. Het gaat om kinderen in nood en straatkinderen.


Bingo

Molenwijk n Wijkvereniging Molenwijk-Katwijk/Rijn houdt op vrijdag 12 oktober een bingo in De Wiek, Fresiastraat 19. Ook is er een loterij en een superronde. Aanvang 20.15 uur. Onder de 18 jaar heeft geen toegang. Er is een kinderbingo op zaterdag 13 oktober. Aanvang 14.00 uur.