'Steekje los?

theater n Martin Brand en Henk Doest presenteren op vrijdag 26 oktober hun eerste duo-voorstelling 'Steekje los?'. De muzikale theatermakkers zijn inmiddels met volle overgave aan hun welverdiende midlife-crisis begonnen. Ze bleken er aanleg voor te hebben.

Dat moest in het geval van Brand en Doest wel leiden tot een dolle rit vol prachtige nieuwe liedjes, typetjes, hilarische bespiegelingen en onnavolgbare gedachtekronkels. Over geloof en twijfel, springen, zingen, jonge vader zijn en een oude hebben. Over aftakelen en weer opleven. Na de succesvolle theatertours Hollandsche Nieuwe en Piekfijn in 2017 weet je wat je van deze mannen kunt verwachten. Of toch niet?
De voorstellingen gelden tevens als presentatiemoment van het nieuwe album van Martin Brand, waarvan Henk Doest producer is.

De voorstelling in TriPodia begint om 20.00 uur.


Live start met soepochtend

huiskamer n De Livingroom, gevestigd in het ontmoetingscentrum van Christengemeente Live! aan Baljuwplein 10, heeft op 27 september haar eerste soepochtend georganiseerd.

Om half elf stond de vers gemaakte groentesoep klaar en kon worden geserveerd. Het was een gezellige ochtend waarbij er genoten werd van het 'soepie' en de ongedwongen gesprekjes.
De Livingroom organiseert elke laatste donderdag van de maand vanaf 10.30 uur een soepochtend met steeds weer een nieuwe soep. Iedereen is van harte uitgenodigd om een soepje mee eten. Op donderdag 20 december is er een uitgebreide soepochtend in verband met de kerstdagen.
Alle dinsdagen en donderdagen is de Livingroom geopend van 9.30 tot 12.30 uur voor een gezellig kopje koffie of thee. Iedereen is welkom.
Wie meer wil weten over Live! en de activiteiten in de Livingroom, kan eens kijken op de Facebookpagina en www.christengemeentelive.nl


Richard Zevenhuizen bij Succat Yeshua

exodus n Zaterdagavond 13 oktober om 19.30 uur, spreekt Richard Zevenhuizen bij Succat Yeshua.

Richard is werkzaam bij de stichting Ebenezer Operatie Exodus, dit is een werktuig van de Heer, om Joodse mensen aan te moedigen en hen daadwerkelijk te helpen terugkeren naar hun land Israƫl uit het Noorderland en uit alle volken, en God's Koninkrijks bedoelingen voor hun terugkeer te proclameren. Hartelijk welkom op Baljuwplein 10a, vanaf 19.00 uur staat de koffie.thee klaar.