Christelijk jongerenfestival in De Schuit

festival n Het Unite Festival in De Schuit is een festival dat christelijke jongeren uit verschillende kerken probeert te verbinden door middel van ontmoeting, verdieping en aanbidding.

Geluisterd kan er worden naar muziek van 'About Three', 'Erik de Mooij' en 'Fragile'. Liever praten en meer op de achtergrond? Ook die ruimte is er.
Henk Binnendijk komt spreken over het thema 'Het meesterwerk van God'. Zijn gelijknamige boek is te koop op het festival en ook wordt er samen creatief omgegaan met het thema 'Meesterwerk'.
Kaartjes kosten 5,00 in de voorverkoop bij de Christelijke boekhandel het Baken aan de Varkevisserstraat. Kaartjes aan de deur kosten € 7,00. De kaartjes zijn inclusief twee consumpties. De opbrengst van de kaartverkoop zal aan MDA Nederland geschonken worden.
De Schuit ligt aan de Dwarsstraat. Het festival duurt van 19.00 tot 23.00 uur. Like de facebookpagina om op de hoogte te blijven: facebook.com/unitekatwijk. Verslagen, foto's en video van vorige edities zijn terug te kijken op Kattuk.nl

Unite is een kleine organisatie die kerken in hun eigenheid wil verbinden en ontmoeting wil stimuleren tussen de mensen. In samenwerking met jongerenwebsite Kattuk.nl organiseert Unite minimaal eens per jaar een christelijk jongerenfestival. Zoals ook in De Schuit vorig jaar en tijdens Unite in the Woods in het De Ridderbos afgelopen juni.


Koffieochtend in het Anker

Sion n Op 17 oktober om 9.30 is er een koffieochtend in het Anker aan de Voorstraat. Dicky Koning zal spreken over het thema: 'Wie heb ik aan de lijn?' Er is geen oppas.