The Peterlees lanceren nieuwe EP in De Branding

presentatie n Zaterdagavond 6 oktober wordt in café de Branding de nieuwe vijf track tellende EP van The Peterlees de wereld ingeslingerd. 'Are you a Beast?' is de titel van deze derde PeterleesEP en zal in de Branding hopelijk wat stof doen opwaaien.

De jonge honden uit o.a. Katwijk en Leiden spelen een gevarieerde mix van punkrock, hardcore en zelfs een tikkeltje progrock en hebben de afgelopen vijf jaar al veel concerten in Nederland gespeeld. Hiernaast heeft de band tournees gedaan door o.a. Engeland en Tsjechië. In de grootste Nederlandse muziekwedstrijd, De Grote Prijs van Nederland, schopte de band het in 2014 tot de halve finales.

Om dit Katwijkse punkrockfeestje op 6 oktober compleet te maken zijn er vrienden mee vanuit heel Nederland. Het Leeuwardse Cornered (hardcore), het achterhoekse Helm Op (Stonerpunk) en het Katwijkse Delusional (Metalcore) zullen ze bijstaan in het uitbrengen van deze ep. Verwacht een hoop boze muziek, maar met een glimlach, dus maak je op voor een avond ongegeneerd vuisten in de lucht!

De entree deze avond is geheel gratis en het evenement duurt van 20.00 tot 01.00 uur.