Ontmoeting met Oekraïense gids

PCOB n Op dinsdagmiddag 9 oktober vervolgt de PCOB afdeling Katwijk de contactbijeenkomsten met een presentatie over Oekraïne.

De persoonlijke gids is geboren in dat land, maar is getrouwd met een Katwijker en woont dus ook hier. Zij gaat vertellen en uitleggen wat Oekraïne is, wat daar de tradities en gewoonten zijn. Verder hoe zij daar leven en laat bezienswaardigheden zien en kenmerken van steden en laat de aanwezigen ontdekken hoe bijzonder hun keuken is en ook vertelt zij iets over de vriendelijkheid van het land voor Nederlanders. Liudmyla Berkheij is de presentatrice.


Zoals gebruikelijk is deze contactbijeenkomst in de zaal van de Ontmoetingskerk, Nieuwe Duinweg 64. Aanvang 14.30 uur en de zaaldeuren gaan open om 14.00 uur.

Leden en belangstellenden zijn welkom. Eventuele nadere informatie is verkrijgbaar via secretaris Joke Zwaan, tel. 5146023. De bijeenkomsten vinden over het algemeen plaats de tweede dinsdag van de maand in de zaal van de Ontmoetingskerk.


MuziekQuiz in de Boemerang

quiz n De heren van MusiQuest zijn zaterdag 6 oktober weer te gast in de Boemerang voor de MuziekQuiz.

Met het onderwerp Liverpool zijn er genoeg invalshoeken voor diverse muziekvragen. Hoe dan ook, het belooft weer een gezellige avond te worden. Muzikale omlijsting komt van Stringmen. Ondertussen geen onbekende meer in Katwijk en omgeving. Er is dus genoeg vermaak in de pauzes en na afloop.

Inschrijven van teams (5 personen) kan op de avond zelf voor 10 euro. De deuren gaan om 20.30 uur open, en de quiz start rond 21.30 uur. De Boemerang vind je aan de Huetingstraat 36


Ochtend NVVH Vrouwennetwerk

fundiving n De ochtendbijeenkomsten van Koninklijke NVVH-Vrouwennetwerk Katwijk zijn elke tweede en vierde dinsdag van de maand van 09.30 tot 11.30 uur in de grote zaal van Tripodia, Hoornesplein 155 . De koffie/thee (€ 1,50 per kopje) staan vanaf 09.00 uur klaar.

Op 9 oktober geeft dhr. Straatman een lezing met de titel 'Fundiving, duiken met mensen met een beperking'. Fundiving is een vrijwilligersorganisatie die als doel heeft mensen met een geestelijke of lichamelijke handicap te laten kennismaken met de duiksport en te laten genieten van de gewichtloosheid onder water. De lessen en de begeleiding wordt gedaan door vrijwilligers, duikinstructeurs en divemasters. De Fundivingorganisatie kan dit werk doen door giften en sponsoring

Meer infomatie bij Janet van der Voort-Aanhaanen, tel. 4071706.