Kledingverkoop in de Zwanenburg

AOBK n Woensdag 3 oktober vindt weer de jaarlijkse verkoop van winterkleding in de Zwanenburg plaats. Deze, al jarenoude, verkoop van de dameskleding in het Dienstencentrum is een begrip in de regio zeker voor mensen die hun jeugd zijn ontgroeid laten zich hier niet onbetuigd.

Met de winter voor de deur wordt de nieuwste kleding tegen normale prijzen te koop aangeboden. Iedereen weet dat men er voor de nieuwe wintercollectie tijdig bij moet zijn voordat al het mooie is verdwenen. Velen weten de weg altijd al te vinden en voor hen die het nog nooit hebben meegemaakt is dit de gelegenheid. Aanvang 10.00 uur. Let op: om 13.00 uur sluiten de deuren alweer. Dienstencentrum de Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62.


Koffieochtend

rehoboth n Woensdagmorgen 10 oktober start de eerste koffieochtend van dit winter seizoen. Door de Rehobothwijk, in het Maranatha centrum, aan de Poolster. Ds. G. Lugthart spreekt over het thema 'De lege kerk van Europa'. Iedereen is hartelijk welkom. Neem gerust iemand mee. De koffie staat klaar om 9.15 uur. De koffieochtend duurt van 9.45 uur tot 11.30 uur.


Kledingverkoop CGK

kledingbeurs n Zaterdag 6 oktober van 11.00 tot 13.00 uur zal er in de Christelijke Gereformeerde kerk aan het Duinrustplein 10 een tweedehands dames- en kinderkledingverkoop plaatsvinden. De opbrengst van deze verkoop zal bestemd zijn voor de Bottle of Good Hope (Malawi Mission Work Team) en de renovatie van de Christelijke Gereformeerde kerk te Katwijk. Er is koffie, thee en lekkers voor de kinderen. Tevens zal er oppas voor de kleine kinderen zijn.


Zingend geloven

Ichthus n Op woensdagavond 3 oktober is er in de grote zaal van de Ichthuskerk weer 'Zingend geloven'. Samen zingen we bekende geestelijke liederen, uit o.a. de bundels van Joh. de Heer en Opwekking. Al zingend mogen we elkaar bemoedigen in het geloof en mag onze God alle eer ontvangen. Iedereen is van harte welkom. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.45 uur. De thema's zijn 'Ik wil zingen van mijn Heiland' en na de pauze 'Weten en vertrouwen'.


Bingo bij DVS

bingo n Op vrijdagavond 5 oktober houdt DVS weer een bingo in haar clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg 51. Speel mee en maak kans op één van de vele mooie prijzen zoals cadeau- en dinerbonnen en win de jackpot. DVS zorgt voor de koffie, thee en wat lekkers. De zaal is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur.