Afbeelding
Foto:

Kamakura Katwijk naar kickboksgala Ypenburg

vechtsport n Boks- en Kickboksvereniging Kamakura Katwijk vertrekt zaterdag 6 oktober met 11 leden naar Ypenburg om mee te doen aan het Fight Day 14 kickboksgala.

Kamakura is al vanaf de eerste Fight Day van de partij en door de goede contacten met de organiserende sportschool Team Ypenburg voelt het gala altijd als een thuiswedstrijd. In totaal zullen er 8 junioren en 3 senioren uit Katwijk de ring in Ypenburg betreden. De leden van Kamakura hebben er in ieder geval veel zin in. Voor meer informatie over

Kickboksvereniging Kamakura Katwijk en trainingen voor jeugd en volwassenen kunt u contact opnemen met Wim van Rijn op tel. 4077990 of kijken op www.kamakurakatwijk.nl


Introductie sloeproeien

pulletje n Kom roeien in een bijna 1400 kilo zware boot 't Pulletje uit Katwijk. Het team van 't Pulletje zoekt sportieve heren in de leeftijd vanaf 18 jaar.

De instapcursus voor heren begint op zaterdag 29 september 2018 10.00 uur. De introductie zal rond de klok van 12.00 uur klaar zijn. De boot ligt aan de Roysloot 4 te Rijnsburg.

Voor meer informatie over de introductie en het sloeproeien ga naar Facebookpagina 't Pulletje'.

In de introductie leer je de roeitermen en roeitechniek. De introductie is gratis! Meld je aan via: hetpulletje@hotmail.com of bel 06-1387758.