The Bradley Bunch. | Foto: PR
The Bradley Bunch. | Foto: PR Foto:

Concert The Bradley Bunch in 't Zandgat

Folk n The Bradley Bunch is een traditionele en hedendaagse Ierse muziekgroep uit Nederland, afkomstig uit de Randstad, met een zeer kleine verandering in de opstelling gedurende meer dan 25 jaar. Zij treden op in 't Zandgat op zaterdag 29 september.

De band bestaat uit Sharon Bradley, gitaar, zang en bodhran; Hendrik Jan Teerink, mandoline, banjo en bouzouki; Dick Hoppe, bas en zang; Jimmy Ellis, viool, mandoline, gitaar en zang.
Hun muziek heeft een uniek geluid en kwaliteit, vooral in combinatie met een 5-snarige fretloze bas, geen gebruikelijk instrument dat wordt gebruikt in traditionele Ierse muziek, waardoor meer drive en diepte aan de muziek wordt toegevoegd. Sharon Bradley, afkomstig uit Athlone, Ierland, is, zoals de bandnaam suggereert, de ruggengraat van de band.
Aanvang van het concert is 20.30 uur. Kaarten voor dit concert in 't Zandgat, EA Borgerstraat 58 zijn te bestellen op www.kenokatwijk.nl Ook verkrijgbaar aan het kantoor van K&O Katwijk, Sluisweg 16 van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur.
prijs voorverkoop/website € 12,00; aan de zaal € 14,00.