Broem-test voor senioren

rijtest n Voor de senioren onder ons organiseert VVN-Katwijk in samenwerking met Welzijnskwartier, dit jaar wederom een Broem rijvaardigheidstest. Dit jaar op donderdag 11 oktober in de zalen van de Ontmoetingskerk aan de Nieuwe Duinweg.

Tijdens deze test worden een ogentest, een reactietest en een gehoortest gedaan. Ook maakt u in uw eigen auto een testrit met een rij-instructeur. Hij geeft u achteraf mogelijk nog wat tips, maar het rijbewijs kan hij u niét afnemen. De kosten zijn slechts €15,00. Leden van Marente ontvangen €5,00 korting. Klanten die hun autoverzekering via Hoevens hebben betalen niets.
Aanmelden kan via www.katwijk.vvn.nl maar ook bij Welzijnskwartier, tel. 4033323. En alleen 's avonds bij P. van Houwelingen, tel. 06-25571935.


Cantate Deo geeft jubileumconcert

vijfenzeventig n Het Chr. Gemengd Koor Cantate Deo geeft op vrijdag 12 oktober een jubileumconcert in Kerkgebouw De Fontein, Willem de Zwijgerlaan t.g.v. haar 75-jarig bestaan.

Uitgevoerd gaat worden o.a. Oratorium 'Schepping' van Johan Bredewout. Verder zijn er werken te horen van Roland Smart, Charles Gounod, César Franck, Antonio Vivaldi, George M. Vail, Marco den Toom, Gabriel Faurë en Henry Purcell.
Aan dit concert werken mee: Jacomina van der Plas - sopraan, Gerda Schoneveld - dwarsfluit, Rineke de Wit - hobo, Felix Justin - vleugel en ds. Z. de Graaf - liturg. Het geheel staat onder leiding van Jeroen Bosman.
Aanvang 20.15 uur; kerk open om 19.45 uur. Kaartverkoop à € 10,00 bij de leden, in de kerk en bij Adri van Rijn, tel. 4029682.


Zangavond

Dorpskerk n Op donderdagavond 27 september om 20.00 uur wordt de eerste uit de serie maandelijkse zangavonden worden gehouden in de Dorpskerk.

Het thema voor deze avond is 'Jezus is de Weg'. Arjan Wolfswinkel zal het orgel bespelen. De samenzang wordt afgewisseld met koorzang. Deze avond zal het Katwijks Mannenduo Jizráhja zijn medewerking verlenen. Het muzikaal intermezzo wordt verzorgd door Cornelis Schaap (vleugel) en Alette Barnhoorn (blokfluit). De toegang is gratis. Na afloop is er koffie of thee.