Muskathlonavond

terugkomavond n Een aantal maanden geleden zijn vijf Katwijkers, Johan van Maanen, Jacko van der Linde, Albert van Egmond, Jeanette Grundmann en Williene ten Hove, afgereisd voor een Muskathlon naar de Filipijnen.

Het was een avontuur om nooit meer te vergeten. Ook waren zij onder de indruk van al het meeleven vanuit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Het was hartverwarmend en die verwarmde harten groeide uit tot vurige harten om recht te doen op plekken waar onrecht de boventoon voert.
Graag nodigen iedereen uit voor hun terugkomavond. Op woensdag 26 september geven zij een presentatie over hun voorbereidingen, de reis, de ontmoetingen, het land, de sportieve prestatie en hun persoonlijke ervaringen.
De presentatie wordt gehouden in het Dorpshuis, naast de Dorpskerk aan de Kerklaan 8. De inloop is van 19.45 uur en om 20.15 uur wordt er begonnen. Na afloop is er een hapje en een drankje.


Thema-ochtend bij De Brug

Communicatie n De Brug Midden-Nederland houdt op woensdag 3 oktober een thema-ochtend over 'Communicatie' voor ouders, partners en overige familieleden van (ex-)verslaafden. De toegang is gratis. De ochtend zal worden gehouden in de accommodatie aan de Schaepmanstraat 1.

Er zal worden gesproken door Rianne Krüger, hulpverlener bij De Brug Midden-Nederland. Effectieve communicatie is belangrijk, vooral in het contact met een verslaafd persoon. Dit is echter niet altijd gemakkelijk. Hoe kunt u effectiever leren communiceren met uw kind/partner?

Het programma duurt van 9.30 tot 11.30 uur. Er is parkeergelegenheid bij winkelcentrum Hoornespassage. U dient zich van te voren op te geven bij De Brug, tel. 4033733 of via info@debrughelpt.nl