Koffieochtend Hanna

Vrouwenochtend n Op woensdag 3 oktober hoopt de vrouwencontactgroep 'Hanna' weer een koffieochtend te houden. Deze eerste ochtend van het nieuwe seizoen zijn jullie van harte welkom om te luisteren naar Marianne Grandia.

Marianne Grandia wil een spreekbeurt houden met als titel: 'Dansen in de regen', vreugde vinden in God, ook als het in je leven regent en stormt. Hoe houd je die vreugde vast? Zij heeft ook boeken geschreven en zal een boekentafel meenemen.

De plaats van ontmoeting is een van de zalen van de Triumfatorkerk. Vanaf 9.15 uur is men welkom en staan de koffie en thee klaar. De ochtend begint om 9.30 uur en wordt om 11.30 uur afgesloten. Men kan dan echter nog gerust napraten. Er is voor deze ochtend kinderoppas aanwezig. Er wordt een collecte gehouden worden voor de onkosten.


Samen Zingen In De Dorpskerk

seizoensstart n Op donderdagavond 27 september vindt in de Dorpskerk van Katwijk aan den Rijn de eerste maandelijkse zangavond van dit seizoen plaats. Zowel voor als na de jaarwisseling vinden vier van deze avonden plaats. Uiteraard is samenzang het belangrijkste onderdeel, maar ook werken bekende Katwijkse koren, solisten en instrumentalisten mee.

De eerste avond heeft als thema "Hij is de Weg". Rond dit thema zijn weer mooie bekende liederen bij elkaar gezocht. Zoals gewoonlijk bespeelt Arjan Wolfswinkel het orgel. Verder werkt het Katwijks Mannenduo Jizráhja, bestaande uit de tenoren Floris Ouwehand en Dirk Verschoor, mee. Cornelis Schaap (vleugel) en Alette Barnhoorn (blokfluit) verzorgen een muzikaal intermezzo.

De avond begint om 20.00 uur en de deuren van de kerk gaan open om 19.30 uur. De toegang is gratis. Wel wordt tijdens de avond een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee. Iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, is welkom.


Zangavond

samenzang n De Bethelwijk houdt haar zangavond in de grote zaal van de Pniëlkerk op 30 september, dus deze keer niet de eerste zondag van de maand.

Tijdens deze avonden kan men elkaar ontmoeten en samen zingen. De liederen komen voornamelijk uit de bundels van Johannes de Heer en Opwekking, maar ook uit de psalmen en gezangen.
Tijdens de pauze is er tijd om gezellig samen koffie te drinken en een goed gesprek met elkaar te hebben.
De avond duurt van 20.30 tot rond 22.00 uur. De toegang is vrij ,wel wordt er een collecte gehouden voor de onkosten.