Joey Ravensbergen, Robbert Susan en Tirza Kromhout knipten het lint door om daarna een potje tegen de leerlingen te spelen. | Foto: Piet van Kampen
Joey Ravensbergen, Robbert Susan en Tirza Kromhout knipten het lint door om daarna een potje tegen de leerlingen te spelen. | Foto: Piet van Kampen Foto:

'Helemaal geweldig'

Pannakooi n Een gezellig gekrioel op het plein van de Colignyschool aan de Meerburgkade waar ook vele ouders waren toegestroomd. Vrijdag 21 september, een nieuw jaargetijde en een nieuwe dimensie voor de leerlingen van de school. Niet alleen voor hen maar ook kinderen uit de buurt mogen van de gloednieuwe voetbalkooi gebruik maken. Om de aanwinst op het schoolplein mogelijk te maken hadden ouders en leerlingen zelf activiteiten ontwikkeld, deden het Fonds 1818, de Wijkraad Katwijk aan Zee, de gemeente, Katwijk Events en Prohler alleen een duit in het zakje om de voetbalkooi te realiseren. Koffie met gebak, limonade, een ijsje, een springkussen en schminken maakten het openingsfeestje compleet. De officiële plichtpleging om de voetbalkooi te openen werd verricht door Joey Ravensbergen, Robbert Susan en Tirza Kromhout. Het lint doorknippen was een makkie voor de bekende sporters die daarna met diverse schoolteams de strijd aangingen.