Kattuks Volk gooit roer om

Shanties n Op vrijdag 28 september verzorgd Kattuksvolk een sing-in in het Anker aan de Voorstraat 74. Het beroemde Driekorenfestival, dat al jaren achtereen door dit koor werd verzorgd, zal dit jaar worden gehouden op een nieuwe locatie.

Op deze avond zal worden opgetreden in kerkelijk centrum Het Anker aan de Voorstraat 74. Aanvang 20.00 uur; zaal open om 19.30 uur.
Bijzonder aan deze avond is dat de toegang gratis is. Na afloop wordt er gecollecteerd en dus kan elke bezoeker zelf bepalen wat de optredens van gezelligheidskoor de Vlietzangers uit Rijnsburg, Kattuks Volk en de band Let's folk uit Katwijk waard zijn geweest.
Parkeren kan bij de Nieuwe kerk en nieuwe leden zijn meer dan welkom.


Train je brain in de bieb

denkspellen n Vanaf 21 september staan elke vrijdagochtend tot het eind van het jaar tussen 10.00 en 12.00 uur in de Hoofdbibliotheek de bordspellen én de koffie klaar.

Het is een mooie uitdaging om je hersens te trainen met een spelletje en bovendien is het een leuke gelegenheid om met medespelers in contact te komen. Gezellig met elkaar op vrijdagochtend een spel doen en een praatje maken met een bakkie koffie erbij.

De bibliotheek zorgt dat elke vrijdagochtend de spellen klaar staan.
Eerder organiseerde de bibliotheek al schaakmiddagen. Het schaakbord is dan ook zeker terug te vinden op deze vrijdagochtenden. Maar ook bordspellen als Ganzenbord, Stratego, Rummikub, Monopoly, Risk of Scrabble zou je kunnen aantreffen. Verzoeken voor een spel worden altijd serieus in overweging genomen.

Vanaf vrijdag 21 september tot het eind van het jaar kan iedereen gratis aanschuiven.


NVVH-ochtend

vrouwennetwerk n De ochtendbijeenkomsten van Koninklijke NVVH-Vrouwennetwerk Katwijk zijn elke tweede en vierde dinsdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur in de grote zaal van Tripodia, Hoornesplein 155. De koffie/thee (€ 1,50 per kopje) staat vanaf 9.00 uur klaar.

Op 25 september komt mw. Stouthart een lezing geven met de titel: "Je kind is homo en dan…" Het echtpaar heeft 4 zonen waarvan 2 homofiel zijn. Wat heeft dit voor het gezin betekent en hoe ga je om met alle meningen die er om heen hangen. Maar vooral, wat betekent het voor je kind om "uit de kast" te komen naar die onveilige en vaak hatelijke buitenwereld.
Geïnteresseerden zijn welkom om kennis te komen maken. Voor de eerste bijeenkomst betaalt men € 10,00. Dit bedrag zal, als men lid wordt, in mindering worden gebracht op de contributie van € 55,00 per kalenderjaar. Info bij Janet van der Voort-Aanhaanen, tel. 4071706.