De partners van Katwijk van Oranje. | Foto: Adrie van Duijvenvoorde
De partners van Katwijk van Oranje. | Foto: Adrie van Duijvenvoorde Foto: Picasa

Uitgeverij Verhagen mediapartner van Katwijk van Oranje

magazine n Uitgeverij Verhagen en Katwijk Marketing slaan de handen ineen: Verhagen wordt mediapartner van het aankomende evenement Katwijk van Oranje. De uitgeverij gaat een magazine ontwikkelen en het project met alle mogelijke middelen ondersteunen.

'Als we iets doen, doen we het goed', meent Dirk Bouman, directeur van Uitgeverij Verhagen. 'Net als Katwijk Marketing. Als zij zo'n groot project aangaan, hebben ze ieders steun nodig en zijn wij de partij die onze lezers en inmiddels ook vele kijkers breed kan informeren.'


Magazine

'Naast de wekelijkse informatie in De Katwijksche Post, de Rijnsburger, de Katwijk Speciaal en onze site 'Alles over Katwijk' compleet met video, presenteren we ook binnenkort het 'Katwijk van Oranje-magazine'. Daarin komen alle partijen die aan dit gigantische project meedoen aan bod. Wij zijn er trots op dat wij aan dit voor Katwijk fantastische project kunnen bijdragen.'
Piet de Vries van Katwijk Marketing is blij met de samenwerking met Uitgeverij Verhagen. 'Ons team, met uiteraard Annemarie Guijt, is tijdelijk uitgebreid met Willem Schonenberg, die als projectleider is ingehuurd. Daarnaast ondervinden we veel steun van onze mede-initiatiefnemer Mikel de Jong van de Rabobank en kunnen we gebruik maken van een team van mensen dat met ons meedenkt. Het is geweldig hoe enthousiast de vele partijen reageren. Binnenkort hopen we ons hele programma te presenteren.'
                

Katwijk

In het Katwijk van Oranje-magazine komt uitgebreide informatie over het evenement, wordt het initiatief belicht en staat uiteraard het hele programma.
Voor vragen over het evenement of de geplande uitgave kunt u mailen naar Annemarie Guijt: aguijt@katwijkmarketing.nl of bellen naar 071-3030707.

Op de foto v.l.n.r. Mikel de Jong Rabobank, Dirk Bouman directeur Uitgeverij Verhagen, Willem Schonenberg projectleider, (zittend) Teuntje van Delft, hoofdredacteur Uitgeverij Verhagen, Annemarie Guijt, Katwijk Marketing, Piet de Vries, Katwijk Marketing.


Uniek zangproject rond Matthäus Passion in acht dinsdagavonden

Passie n Vind je zingen leuk en wil je er meer van weten om het vooral beter te kunnen? Doe dan mee met dit unieke zangproject onder leiding van zangcoach Marcel den Dulk.

Acht avonden van een uur gaat Marcel op enthousiaste én intensieve wijze met je aan de slag. Hij leert je de techniek, zuiverheid, performance en het lezen van bladmuziek. Zing je al in een koor of band, dan is dit zeker iets voor jou maar óók als je nog helemaal geen ervaring hebt op dit gebied. Het is voor íedereen die zingen leuk vindt. Enige interesse in klassiek repertoire is welkom.

Het unieke aan dit project is namelijk dat de muziek van de Matthäus Passion van J.S. Bach de basis vormt. Dit werk kenmerkt zich door de prachtige melodielijnen en is dus bij uitstek geschikt voor dit zangproject. Een mooie gelegenheid ook om kennis te maken met dit meesterwerk. Gaandeweg zal je begrijpen waarom dit werk door velen wordt aangemerkt als het mooiste ooit gemaakt.

Het doel van dit zangproject is dat je nóg meer plezier beleeft aan zingen, simpelweg omdat je het beter kan. De mogelijkheid bestaat dan ook, dit is natuurlijk niet verplicht, om eventueel mee te zingen bij een uitvoering van de Matthäus Passion. Echt een unieke muzikale ervaring.

Het project beslaat acht dinsdagvonden van 19.00 tot 20.00 uur en start op 2 oktober, in Het Anker aan de Voorstraat. Er is ruime voor maximaal 16 deelnemers, dus meld je snel aan. Dit kan tot uiterlijk 1 oktober. Deelname kost € 12,50. Zing je niet mee met de uitvoering dan brengen we dit bedrag in mindering op het entreebewijs.
Geïnteresseerd of heb je vragen, stuur dan een mail naar wuls@kpnmail.nl met vermelding van je naam, telefoonnummer en leeftijd.


Zaterdagavond Café bij RTV Katwijk

Rtv n Na jaren op de zaterdagavond van 20.00 tot 22.00 uur een Nederlandstalig verzoekplatenprogramma te hebben verzorgd, bestond bij Jan van Duijn de behoefte om het eens over een andere boeg te gooien.

Een deel van het programma wil hij vullen met zijn eigen keuze. Daarmee ontstaat de mogelijkheid om goed onbekender materiaal in de spotlights te plaatsen. Verder wil hij het niet beperken tot Nederlandstalige muziek. Ook Engelse muziek en andere talen zullen in het programma voorbijkomen. Uiteraard blijft de mogelijkheid aanwezig om een verzoekplaatje aan te vragen, maar het aantal verzoekjes, dat gedraaid zal worden zal beperkter zijn. Verzoekjes hoeven ook niet speciaal uit het Nederlandstalig repertoire te zijn.

Met deze opzet hoopt Jan van Duijn een gevarieerder programma neer te zetten en een groter publiek te bereiken. Met ingang van 21 september is Jan weer om de veertien dagen te horen op RTV Katwijk op de zaterdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Als vanouds zal ook Jaap van der Plas weer achter de telefoon zitten. U kunt dus vanaf 20.00 uur voor verzoekje bellen naar 071-4013551.