Bewegen in De Schelp

beweegactiviteit n Woensdag 19 september start in Buurtcentrum de Schelp, Suurmondstraat 1 een sportieve activiteit voor vrouwen. Ieder woensdag van 09.30 uur tot 11.00 uur kunnen vrouwen komen sporten onder begeleiding van een sportmedewerkster van Welzijnskwartier.

Fit en meer energie door een uurtje bewegen voor maar € 2,00 per persoon, dat kan in de Schelp. Voor iedere beweegactiviteit kan je je inschrijven in de Schelp tot de dinsdag ervoor, er kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Tijdens de lessen worden er oefeningen gedaan om de conditie en de kracht van het lichaam te verbeteren. Tijdens het sporten wordt er gelet op de correcte uitvoering van de oefeningen en daarnaast word je op een leuke manier gemotiveerd.
Vanaf 9.15 uur is er inloop, de beweegactiviteit start om 9.30 uur. Na afloop is er nog gelegenheid om gezellig na te praten en te genieten van een wel verdiend bakje koffie of thee. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Margriet Rous, tel. 8894461 of gewoon even langskomen in Buurtcentrum de Schelp, Suurmondstraat 1.