Yard Sale Rijnsoever

markt n In 2018 wordt Burendag voor de 13de keer gehouden en valt dit jaar op zaterdag 22 september. De straten Vesta, Neptunus, Jupiter, Saturnus en het gedeelte van de Rijnsoever weg die daaraan grenst zullen die dag een gezellige rommelmarkt houden.

Spulletjes die ze niet meer gebruiken of te veel zijn zullen bij hun huis verkocht gaan worden. Speelgoed, kleding, huishoudelijke artikelen en zoveel meer zal te koop zijn. De bewoners van de Rijnsoeverweg zullen dat vanuit hun achtertuin doen, de rest onder hun carport of bij hun voortuintje.


De verkoop is tussen 11.00 en 14.00 uur en de huizen die meedoen zijn te herkennen aan de vlaggenlijnen die er hangen. Jong en oud is welkom om gezellig te komen neuzen tussen de vele spulletjes. Meer info bij Emilia Verdoes, yardsalerijnsoever@gmail.com


Hulpmiddelen en Buurtzorg in de Zwanenburg

Senioren n Welke hulpmiddelen voor ouderen zijn er en zijn ze ook betaalbaar? Wanneer is Buurtzorg in te schakelen en wat doen ze voor de ouderen? Vroeger kon je terecht bij Welzorg, bestaat deze instelling nog?

Hulpmiddelen

Het zal allemaal duidelijk worden wanneer donderdag 13 september om 10:00 uur de Zwanenburg wordt bezocht. Met voorbeelden en diverse hulpmiddelen zal Buurtzorg en de Vegro de mensen wegwijs maken.

Ook bijzonder informatief voor familieleden, de toegang is gratis en de koffie staat klaar.