Zaterdag open dag bij House of Music

kennismaken n Zaterdag 15 september is er een open dag bij de leukste muziekschool en muziekstudio van de Duin- en Bollenstreek. House of Music is dé plek om muziek te maken, te leren maken, op te nemen, andere muzikanten te ontmoeten en nog veel meer.

House of Music is anders dan de gevestigde muziekscholen. De school is eigentijds, ziet er fantastisch uit en geeft veel meer mogelijkheden dan alleen een instrument leren bespelen. Ook de manier van lesgeven is fris en eigentijds. Niet de traditionele boekjes doorwerken maar zo snel mogelijk de nummers spelen die je zelf leuk vindt. En naast de 'normale' instrumenten kun je bijvoorbeeld ook dj-lessen volgen!

Voor iedereen die House of Music nog niet ontdekt heeft maar ook voor iedereen die al regelmatig over de vloer komt organiseert House of Music een open dag. Je hebt die dag gelegenheid om de sfeer te komen proeven en kennis te maken met alle docenten, of om bijvoorbeeld één van de oefenruimtes uit te proberen. Je kunt ook een korte introductie-les krijgen in het instrument naar jouw keuze. (Meerdere instrumenten mag natuurlijk ook). Als zo'n les smaakt naar meer dan kun je je ter plekke inschrijven voor een gratis proefles op een andere dag en tijdstip. Ook zijn er optredens van House of Music leerlingen en begint er om 14.00 uur een gratis Ableton workshop over het leren produceren van je eigen muziek!

De open dag van House of Music vindt plaats op zaterdag 15 september tussen 12.00 en 16.00 uur.

House of Music, Blekerstraat 28, website: h-o-m.nl


Trickwire in Boemerang

live n Op zaterdag 15 september gaat het seizoen van De Boemerang van start met een nieuwe naam: Trickwire. De avond is gratis toegankelijk en de deuren gaan open om 20.30 uur. Minimumleeftijd is echter 18 jaar. De Boemerang is gevestigd aan de Huetingstraat 36.

De formatie Trickwire is een vierkoppige rockformatie uit Zuid-Holland. In 2017 zijn de vier doorgewinterde muzikanten bij elkaar gekomen om een nieuwe coverband te vormen. Barend (drums), Léon (gitaar), Renate (zang) en Ed (bas) weten als geen ander het podium te benutten.
Nummers van o.a. Foo Fighters, Fall Out Boy, The Police, Volbeat en Alice Cooper passeren allen de revue.