Matineeconcert door COK Hallelujah

matinee n Voor de kenners twee composities om naar uit te kijken, voor de beginners een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met klassieke muziek.

De Krönungsmesse van Mozart laat zich kenmerken door de snelheid waardoor het stuk luchtig en vrolijk over komt. Messa di Gloria van de Italiaanse componist Pucchini voert je vaak mee naar al het moois Italië te bieden heeft.

Deze twee relatief korte werken worden zaterdagmiddag 27 oktober uitgevoerd door COK Hallelujah in de Vredeskerk in het centrum van Katwijk. Uiteraard wordt Hallelujah weer begeleid door een orkest en solisten die hun sporen in de professionele klassieke muziek hebben verdiend! Dit matineeconcert in de Vredeskerk aan het Baljuwplein 1 begint om 16.00 uur. Meer informatie of meteen online kaarten bestellen? Kijk op www.cokhallelujah.nl.
Maak het bezoek aan dit concert compleet met een matineelunch of -diner bij SunSet Blvd en ontvang tegen inlevering van het entreebewijs een gratis drankje.


Ludwig in De Branding

Live n Na een drukke zomer en begin van het muziek seizoen staat in Café De Branding op zaterdag avond 8 september de band Ludwig.

Ludwig is wat je krijgt als er een stelletje ongeregeld bij elkaar komt om voor de grap eens wat muziek te gaan maken in een verlaten ouderlijk huis. Het repertoire bevat voornamelijk covers gespeeld van onder andere The Beatles, Johnny Cash, Creedence Clearwater Revival maar ook van The Black Keys en Paolo Nutini. De avond begint beneden in de kelder om 21.00 en de band begint om 21.30 uur. De entree is gratis. De Branding/kelder bevindt zich op Voorstraat 12.