Katwijk zingt voor aidskinderen in Oeganda

cd-opname n Op vrijdag 7 september is er in de Nieuwe kerk een samenzangavond voor iedereen. De avond begint om 19.00 uur en zal uiterlijk 21.00 uur zijn afgelopen. De leiding is in handen van Bert Noteboom en de organist is Jaap van Rijn.

Het is een mooi programma met Psalmen, Gezangen en geestelijke liederen. De entree is gratis. Van de samenzang wordt een cd gemaakt, die men kan kopen op de avond voor € 15,00 waarvan de opbrengt geheel is bestemd voor de aidskinderen in Oeganda. Het thema is 'God is een Toevlucht voor de Zijnen'. Zie ook voor meer info: www.mannenzangkatwijk.nl/ en www.stichtingjacob.nl


Activiteitenmarkt op Voetiusschool

markt n Op 15 september van 10.00 tot 14.00 uur is er een activiteitenmarkt op de Ds. G Voetiusschool, Louise de Colignylaan 1.

Er is van alles te verkrijgen van gebakken vis tot een mooie bos bloemen, een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Decoratie spullen, speelgoed, cakemixen van de Bakzolder, een lekker stuk kaas en nog veel meer. De kinderen kunnen lekker springen op een springkussen, genieten van een heerlijke suikerspin of creatief bezig zijn tijdens de workshop.


Bingo bij DVS

bingo n Op vrijdagavond 7 september houdt muziekvereniging DVS weer een bingo in haar clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg 51. Speel mee en maak kans op één van de vele mooie prijzen zoals cadeau- en dinerbonnen en win de jackpot. DVS zorgt voor de koffie, thee en wat lekkers. De zaal is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. Vanaf 16 jaar.