'Slim omgaan met je smartphone'

Cursus n Bibliotheek Katwijk biedt in september twee laagdrempelige cursussen van elk drie ochtenden aan waarin je leert om slim om te gaan met je smartphone: de cursus op de dinsdagen is bedoeld voor gebruikers van een Android telefoons en de cursus op de woensdagen is voor mensen met een iPhone. In de bibliotheek aan de Hoorneslaan leert men op een prettige manier hoe een smartphone precies werkt en wat ermee te doen.

In een veilige leeromgeving leren de cursisten in drie weken onder meer hoe je veilig om kunt gaan met je telefoon, hoe je apps kunt downloaden en hoe je foto's kunt maken, delen en een beetje bewerken op de telefoon. U leert verder veel apps kennen en er wordt ingegaan op hoe je ermee om kunt gaan. Ook wordt aandacht besteed aan het verschil tussen wifi en het mobiele internet. Onder begeleiding van twee ervaren en geduldige cursusleiders is er volop tijd om te oefenen.
De cursussen worden in september in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever (Hoorneslaan 297) gegeven. Beide cursussen bestaan uit drie ochtenden.

Voor mensen met een Android-telefoon op: Dinsdag 11 september van 9.30 tot 11.30 uur, dinsdag 18 september van 9.30 tot 11.30 uur en dinsdag 25 september van 9.30 tot 11.30 uur.
Voor mensen met een iPhone op: Woensdag 12 september van 9.30 tot 11.30 uur, woensdag 19 september van 9.30 tot 11.30 uur en woensdag 26 september van 9.30 tot 11.30 uur.

De kosten voor een cursus bedragen € 25,- voor leden van Bibliotheek Katwijk en € 30,- voor niet-leden. Voor meer informatie over deze cursus kunt u terecht bij de cursusleiders van de bibliotheek: Monique Kromhout (aanwezig op maandag t/m donderdag, te bereiken via tel. 071-4021983) of Vera van Duijn. Aanmelden kan nu aan de balies van de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg of via www.bibliotheekkatwijk.nl