Afbeelding
Foto:

Nieuwe presentatiegids FC Rijnvogels uitgereikt

voetbal n Vorige week donderdagavond werden in de vernieuwde kantine de nieuwe presentatiegidsen uitgereikt. Een traditie aan de vooravond van het nieuwe seizoen.

De eerste twee exemplaren waren voor de nieuwe hoofdsponsors van Heren 1 en Vrouwen 1. Johan Müller en zijn echtgenote Corina mochten deze uit handen van voorzitter Peter Plug ontvangen. Plug: 'Het is uniek dat wij uit één gezin twee nieuwe hoofdsponsors hebben, Johan namens Cornelis Vrolijk B.V. en Corina namens haar eigen bedrijf Wimper XL. Het geeft maar eens aan dat deze mensen helemaal het Rijnvogelsgevoel hebben', prees hij hen. Vervolgens tot de vele aanwezigen: 'Het is heel mooi dat deze prachtige gids door onze eigen mensen is gemaakt. Een aantal clubs uit de regio doen het in een gezamenlijke uitgave maar op deze manier kunnen wij onze vereniging presenteren, van vrijwilligers tot sponsors, van de heren, de vrouwen, de jeugd tot aan het G-voetbal aan toe'.

Het binnenwerk van de gids beslaat maar liefst 84 pagina's in full colour met het fotothema Katwijk aan den Rijn als rode draad door het fraaie naslagwerk heen. De leden en sponsors ontvangen komende week een exemplaar aan huis.


Leer tafeltennissen bij TTV Rijnsoever

tafeltennis n Deze maand start er bij Tafeltennis Vereniging Rijnsoever een leuke kennismakingscursus voor jeugd én voor volwassenen.

Onder begeleiding van enthousiaste, gediplomeerde trainers ga je tijdens de cursus aan de slag met de basistechnieken en leer je over spelregels die van toepassing zijn in het spel. De cursus bestaat uit 6 trainingen die worden gegeven in de tafeltenniszaal op sportpark de Krom.

De kennismakingscursus voor jeugd is bedoeld voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Deze cursus start op zaterdag 22 september en duurt van 09:00 tot 10:00 uur. De cursus voor volwassenen vanaf 16 jaar start op woensdag 26 september en vindt plaats van 20:00 tot 21:00 uur. Deelname is €20,- per persoon.

Aanmelden kan door naam en leeftijd te mailen naar werving@ttvrijnsoever.nl. Ook kun je hier terecht voor meer informatie.