Zingend geloven met lijfliederen

Top-10 n Op zondagmiddag 23 september wordt er in de Vredeskerk, Baljuwplein 1, in samenwerking met het programma 'Roept uit aan alle stranden' van RTV Katwijk een bijzondere Zingend Geloven dienst gehouden. Aanvang 17.00 uur.

Iedereen kan daar een bijdrage aan leveren. Wanneer mensen hun meest geliefde geestelijk lied doorgeven, ontstaat er een top-10 van liederen die tijdens de dienst gezongen worden.
Titels van liederen kan men telefonisch of per email doorgeven aan Jaap Haasnoot, jaapenriahaasnoot@ziggo.nl of Bert Brouwer tussen 18.00 en 19.00 uur via tel. 4022707 of a.b.brouwer@casema.nl
Het mag een psalm of een gezang zijn (oude of nieuwe berijming maakt niet uit), een opwekkingslied of een lied uit de bundel van Johannes de Heer. Liederen kan men doorgeven t/m zaterdag 8 september.

Voorganger is ds. W. van der Schee en de muzikale begeleiding is in handen van organist Rob van Efferink.

Na de dienst is er gelegenheid voor napraten onder genot van koffie of thee.


Peuterdans bij Mama Café

cjg n Op woensdag 5 september opent het mama café om 10.00 uur in Tripodia weer de deuren. Deze ochtend komt een danslerares van DC dance van een gezellige proefles verzorgen gericht op peuterdans.

De toegang voor het Mama Café is gratis en wordt door en voor moeders georganiseerd met ondersteuning van CJG, verloskundigenpraktijk Katwijk en Welzijnskwartier.


Themadienst in de Dorpskerk

vrijheid n Op zondagavond 9 september gaat ds. D. Meijvogel uit Harderwijk om 18:30 uur in de Dorpskerk voor in de maandelijkse themadienst.

In deze dienst zal hij nadenken over het thema 'Geloof; regels en vrijheid'. Worden wij nu door het geloof beperkt? Of geeft geloof nu juist vrijheid? Als leidraad voor de meditatie heeft ds. Meijvogel gekozen voor het Bijbelgedeelte: Deuteronomium 8: 11-20.