Float Center Katwijk zet zaterdag de deuren open voor alle belangstellenden. | Foto: Piet van Kampen
Float Center Katwijk zet zaterdag de deuren open voor alle belangstellenden. | Foto: Piet van Kampen Foto:

Zaterdag open dag bij Float Center Katwijk

Floaten n Het is nog betrekkelijk nieuw maar een bezoek aan FloatCenter Katwijk kan voor een mens zowel lichamelijk als geestelijk zeer ontspannend werken. Omdat voor velen de mogelijkheden nog onbekend zijn is de open dag op zaterdag 1 september de ideale gelegenheid kennis te maken met alles wat FloatCenter te bieden heeft.

FloatCenter Katwijk biedt meer dan floaten alleen. Zo zijn er verschillende soorten massages, de spacapsule en andullatietherapie. Halotherapie biedt verlichting bij long-huidproblemen.
Tot slot is er een mooie schoonheidssalon waarin gewerkt wordt met de producten van Dr. Hauschka.


Diepste ontspanning

Float Center Katwijk houdt deze dag om op een feestelijke wijze kennis met elkaar en de verschillende behandelingen te maken. Ook zullen de medewerkers belangstellenden uitgebreid informeren en eventuele vragen beantwoorden.
Voor de bezoekers zijn er deze dag speciale aanbiedingen en een goodiebag.

Float Center Katwijk, Tramstraat 112 a.


Activiteiten digiTaalhuis weer van start

bieb n De vakantie is voorbij, de scholen zijn begonnen en ook in het digiTaalhuis voor volwassenen in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever is iedereen weer van harte welkom.

Zo kan iedereen aanschuiven bij de volgende activiteiten in het digiTaalhuis: Nieuwscafé: op dinsdag om 12.00 uur praten we over het nieuws. Leeskringen: op dinsdag om 13.00 uur lezen we samen een eenvoudig boek en helpen we met het lezen en begrijpen van de taal. Taalcafé: op dinsdag om 14.00 uur praten we met elkaar over een onderwerp zodat iedereen de gelegenheid krijgt om goed Nederlands te leren spreken. Schrijftafel: op donderdag van 10.30 – 11.30 uur oefenen we met elkaar om beter in het Nederlands te leren schrijven. Digitaalcoach: is op woensdagmiddag aanwezig om te helpen met de taalprogramma's op de computers in de bibliotheek. Computerspreekuur: op maandag, woensdag en donderdag van 13.30-15.30 uur helpen vrijwilligers bij technische problemen met computer, tablet of telefoon. Ook helpen zij met het zoeken van informatie op internet.

Voor meer informatie over het digiTaalhuis kun je terecht bij Monique Kromhout: mkromhout@bibliotheekkatwijk.nl of via tel. 4021983 (maandag t/m donderdag).