Afbeelding
Foto: PR

Geslaagde activiteiten Zomers Palet

bewegen n Het was een zomerse week voor het Zomers Palet, mooi weer, volksdansen in de Immanuelkerk en een heerlijke tocht op de fiets, scootmobiel of rollator.

In Zwanenburg was het woensdag 1 augustus volle bak met circa 50 deelnemers die mee wilden doen met de verschillende tochten door Katwijk, de duinen in naar Noordwijk en weer terug. En voor diegene die het toch wat te lang vonden was de tocht gefilmd door onze vrijwillige fotograaf Paul van Houten. Met het commentaar van Maria van der Plas en muziek gespeeld door Aad was de ochtend compleet voor alle deelnemers. En wat is het een genot om na afloop te lunchen bij Brownies en Downies.

Volksdansen

Ondanks de warmte stonden enthousiaste deelnemers om 10 uur klaar in de Immanuelkerk in Rijnsburg voor de activiteit Volksdansen van het Zomers Palet. Veel van hen hadden nog nooit gevolksdanst en kregen in geuren en kleuren een eerste kennismaking voor de kiezen. Het dansen zelf kwam natuurlijk ook aan bod. Zowel zittend op de stoel als in paren liet Joke Scholma rustige volksdansen doen. Tussendoor een lekker ijsje om even af te koelen en na afloop nog gezellig wat drinken. Het was een geslaagde ochtend.

Inschrijven

Heeft u zich vergeten op te geven en wilt u toch nog meedoen, dan kunt u een kaartje kopen bij de zaal. Weet u het programma niet meer; op veel locaties liggen nog programmaboekjes. U kunt ook op de site kijken bij nieuws www.welzijnskwartier.nl/nieuws/.