Expositie KuCo in gemeentehuis

kunst n Vrijdag 3 augustus is de expositie van 38 leden van KunstenaarsCollectief KuCo in het gemeentehuis van Katwijk geopend door dichter Alida van Leeuwen met haar "Katwijks Gedicht".

De expositie is tot en met 30 augustus te zien tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. Ook het gedicht is daar te lezen en te bewonderen, want Alida heeft deze geschreven op een schilderij van wijlen haar vader, de Katwijkse kunstschilder Andries van Leeuwen. Dit schilderij heeft hij door zijn ziekte niet kunnen afmaken en is nu speciaal voor deze expositie opgesierd met het gedicht van zijn dochter.

Naast het Katwijks gedicht, zijn ook schilderijen, tekeningen, foto's, keramiek, beelden, glaswerk en jutterskunst te zien. Allemaal rond het thema "Katwijk". De kunstzinnige en creatieve deelnemers van KuCo hebben weer enorm hun best gedaan om belangstellenden te laten genieten van hun werk.

Gedurende de expositie worden in Katwijk diverse gratis ansichtkaarten verspreid met een van de kunstwerken (op = op). De eerste daarvan is met en afbeelding van een foto van Ell Geeh. Deze kaarten liggen voor geïnteresseerden klaar bij de expositie in het gemeentehuis.