Heel Katwijk Bakt

Bakwedstrijd n Voor het vierde jaar houdt Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn, in samenwerking met Bakkerij van Maanen, het Heel katwijk Bakt-evenement in De Roskam aan de Turfmarkt.

Iedereen kent of heeft wel een favoriet thuisrecept van oma, of moeders, of misschien pappa, als het om taarten, koekjes/cakejes gaat. We hopen op een groei aan deelnemers en zoals elk jaar verwachten we veel lekkers. Ook dit jaar zijn er twee categoriee¨n: Taart en Cake en/of koekjes.
Bij de Bakkerij van Maanen-vestigingen in de Kerkstraat, op het Bosplein of in Valkenburg (bij de Hoogvliet) liggen inschrijfformulieren met een uniek nummer. Daar ligt ook het meel of de bloem klaar. Van zaterdag 11 augustus tot en met woensdag 15 augustus kan men zich zodat er zaterdag 18 augustus op het podium op de Turfmarkt een mooie prijsuitreiking is.


Aanmelden mantelzorgers

zorg n Welzijnskwartier is de mantelzorgondersteuner in uw gemeente Katwijk. De meeste dienstverlening is kosteloos. Als men zich aanmeldt wordt men op de hoogte gehouden van zaken die voor mantelzorgers belangrijk kunnen zijn. In het najaar ontvangen zij een uitnodiging voor de week van de mantelzorg in november. Welzijnskwartier organiseert dan een week vol met activiteiten waaraan men kan deelnemen. Daarnaast wordt informatie verstrekt over de jaarlijkse mantelzorgwaardering.

Welzijnskwartier beantwoordt alle vragen rondom mantelzorg. Bijvoorbeeld: waar vind ik de juiste hulp, welke financiële regelingen zijn er, hoe vraag ik een indicatie aan, hoe ga ik om met alle veranderingen, hoe kom ik weer aan mijzelf toe, wat zijn de mogelijkheden om de zorg tijdelijk over te dragen.

Aanmelden kan bij Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning via www.welzijnskwartier.nl.