Afbeelding
Foto:

Zomerkaravaan doet Molenwijk aan

vakantiefeest n De afgelopen week organiseerde Welzijnskwartier bij Trefpunt de Molen de Zomerkaravaan. Een zomerfeest voor en door de wijk met het thema Jungle! Ruim zestig kinderen die niet op vakantie gingen genoten van verschillende creatieve activiteiten onder begeleiding van vrijwilligers.

Door de aanhoudende hitte konden de sportieve activiteiten helaas niet doorgaan, maar alle deelnemers waren ontzettend enthousiast over alle creatieve activiteiten.

Er werden vakantiekaarten gemaakt, maskers geknutseld en een paradekar met een tijger gebouwd. Het driedaagse feest werd afgesloten met een parade door de wijk onder muzikale begeleiding van Harmonie Katwijk. Tijgers, aapjes, panters en vlinders sierden tijdens de parade de straten. Vrijwilligers en kinderen sloten de Karavaan feestelijk af met een Jungle Disco in het Trefpunt.

Nog niet genoeg van de Zomerkaravaan? Ook aan het eind van de vakantie organiseert Welzijnskwartier een Zomerkaravaan bij Buurtcentrum De Schelp, Suurmondstraat 1, Katwijk.
Maandag 20 tot en met woensdag 22 augustus tussen 12.00 uur en 16.00 uur. Woensdagavond tot 20.30 uur.