Racen in de Zomerbieb

mario n In de zomervakantie zijn er genoeg kids in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg te vinden die tijd hebben om de remmen los te laten gaan tijdens het Mario Kart 8 toernooi in de Hoofdbieb. Ben je in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar en heb je zin in iets leuks, dan is dit spannende racetoernooi op dinsdagmorgen 14 augustus van 10.00 tot 12.00 uur echt iets voor jou.

Mario Kart is een van de populairste racespellen. In het spel kan de speler onder water en tegen muren op rijden, van een schans af springen en dan vleugels uit laten klappen om door de lucht te zweven. Wie wordt de allerbeste tijdens allerlei chaotische races vol scherpe bochten waarbij er ook nog eens van alles en nog wat om je oren vliegt.

Op dinsdag 14 augustus van 10.00 tot 12.00 uur kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar meedoen aan dit Mario Kart 8 toernooi in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. Er is plek voor 16 deelnemers. Deelname: € 3,00. Wil je meedoen? Kaarten zijn te koop in de vestigingen van Bibliotheek Katwijk en via www.bibliotheekkatwijk.nl