Noordzee Zomerfestival ook in Café The Pocket

nzf n Café The Pocket doet dit jaar met enkele activiteiten mee met het Noordzee Zomerfestival. Voor de organisatie van het NZF betekent dit voor het eerst een indoor optreden buiten het hoofdpodium op het evenementenplein. The Pocket zal een optreden verzorgen op haar poppodium in de kelder, een gewaagde onderneming midden in de zomer. Ook zal The Pocket een workshop Bierbrouwen verzorgen.

Tot dusver heeft het NZF de zondag altijd vrij gehouden van programmering. Dit jaar zal er op 5 augustus een Joe Cocker tribute plaatsvinden, uitgevoerd door Joe Undercover ook wel de Dutch Joe Cocker genoemd. De rol van Cocker wordt ingevuld door de Rotterdammer Cees Geluk. Hij doet dat met verve en heeft dat in het verleden laten zien met finaleplaatsen in de TV-programma's 'The Winner Takes It All' en 'In De Huid Van'.

Inmiddels wordt hij begeleid door zeven muzikanten, waaronder twee zangeressen. De band verzorgt een hoogwaardige tribute aan de in 2014 overleden Engelse blueszanger. Ze stond al eerder op het poppodium van The Pocket en liet toen een uitstekende indruk achter met bekende hits zoals 'With a Little Help', 'You Can Leave Your Hat On' en 'Unchain My Heart'. Zeker voor herhaling vatbaar.
Het optreden begint om 21.00 uur en de toegang is, zoals gebruikelijk bij alle activiteiten van het NZF, gratis. De enige restricties zijn, net als bij het hoofdpodium, toegang uitsluitend vanaf 18 jaar en vol is vol. Dus wees er op tijd bij als je dit concert niet wilt missen. De NZF-consumptiemunten kunnen vanaf 3 augustus de rest van de maand ook in The Pocket worden ingeleverd.


Workshop Bierbrouwen

Het NZF is meer dan alleen optredens van bands en ook daar draagt The Pocket haar steentje aan bij door het organiseren van een Workshop Bierbrouwen. Tijdens de workshop wordt veel vertelt over de geschiedenis van het bier en de biersoorten. Er is home made pils aanwezig en er worden ook drie soorten speciaalbier geserveerd. De deelnemers gaan aan de gang met een microbrouwerij en onder begeleiding wordt een recept gebrouwen.

De workshop wordt twee keer aangeboden, één keer op vrijdag 3 augustus en één keer op zaterdag 4 augustus. De workshops beginnen om 18.30 uur en duren ongeveer 2 uur. Twee weken na de workshop kan het eigen brouwsel worden afgehaald, tijd en datum worden op de workshop vastgesteld. Deelname is gratis, maar er kunnen maximaal 20 deelnemers per workshop meedoen. Aanmelden kan via info@thepocket.nl