Oranjedance

Dansfeest n Op veler verzoek is er nog één extra muziekevenement tijdens het Najaarsfeest 2018: Oranjedance. Heerlijke dancemuziek van vier topartiesten uit de jaren '90 en '00 zoals Jeckyll & Hyde, Special D, Dj-Michiel en DJ SASH.

Oranjedance 2018 vindt plaats op vrijdagavond 24 augustus op het Oranjerock-terrein en staat in het teken van Dance For Charity. Een deel van de opbrengst wordt geschonken aan een nog nader te noemen goed doel. Kaarten zijn vanaf nu beschikbaar voor iedereen vanaf 18 jaar via www.oranjeverenigingkatwijk.nl/tickets


Autowiel wisselen

monteurswedstrijd n Het Najaarsfeest zal dit jaar in het teken staan van de autosport zo ook de volksspelen. Op donderdag 23 augustus worden er autowielen gewisseld op de Turfmarkt.

Op de Turfmarkt staan twee auto's op pallets. Het team start met het aantrekken van een overall en helm daarna rollen ze het autowiel over een parcours met slalom en wip. Bij de auto aangekomen wordt het wiel dat ze bij zich hebben op de auto gemonteerd. Vervolgens wordt het andere wiel van de auto gedemonteerd en over het zelfde parcours naar de finish gerold.
Voor alle eerste, tweee en derde prijswinnaars zijn bekers beschikbaar.

Inschrijven voor € 1,00 per persoon kan vanaf 19.00 uur; de wedstrijd start om 19.30 uur. Inschrijven in teams van twee personen. Er zijn 2 categorieën te weten: Jeugd t/m 16 jaar en 16 plus.