SHD dicht wegens vakantie

Zomersluiting n De ontmoeting van alle bewonerscommissies op donderdag 28 juni in de Open Hof was de laatste officiële plichtpleging voor dit welverdiende reces.

Nel van Dam, penningmeester van het dagelijks bestuur van de SHD: "Zoals elk jaar zijn wij tijdens de vakantiemaanden juli en augustus gesloten. Voor zeer dringende gevallen kan men op onze telefoonbeantwoorder (071-4077246) de naam, de vraag en het telefoonnummer inspreken. Wij beluisteren deze met enige regelmaat af en zullen u dan z.s.m. terugbellen. Dus ook in deze zomerperiode zullen we zo af en toe op kantoor aan de Nassaudreef 38A opduiken. Maar wij gaan nu vooral ook uitrusten en genieten van onthaastende momenten na een intensief en druk werkjaar. Maandag 27 augustus, als de scholen weer beginnen, pakken wij de draad ook weer op."

Verdere informatie en contactgegevens zijn te vinden op de website van de SHD, www.shdeduinstreek.nl. Van Dam: "Natuurlijk kunnen vele vragen van huurders betreffende hun woning enz. ook via de vernieuwde website www.dunavie.nl worden beantwoord. Cees Oostindie en ik wensen u als Dunavie-huurders namens het bestuur mooie zomerse Katwijkse stranddagen toe en voor degenen die met vakantie gaan een fijne, onthaastende vakantie waar ook op deze wereldbol gepland en een voorspoedige terugreis!"


Positief opvoeden voor gescheiden ouders

Cursus n Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Katwijk start op maandagavond 17 september 2018 de gratis cursus Positief opvoeden voor gescheiden ouders.

Voor ouders die in een (v)echtscheiding zitten of die net achter zich hebben en die problemen ondervinden als gevolg van deze scheiding. De training is te volgen door één ouder, of door beide ouders. In het laatste geval zitten de ouders nooit in dezelfde groep.

Er komt veel op jou en je gezin af bij een scheiding. Vind je het moeilijk je kinderen te ondersteunen bij het omgaan met de gevolgen van de scheiding? Of heb je moeite om je eigen leven weer op te pakken na de scheiding? Heb je soms of vaak conflicten met je voormalige partner? Hoe vind je een nieuwe balans? De cursus Positief opvoeden voor gescheiden ouders kan je daarbij helpen.

De cursus bestaat uit 5 groepsbijeenkomsten in de avond van 19.00 tot 21.30 uur en start op maandag 17 september (volgende data: 24 september, 1, 8, 22 oktober en één telefonisch contact 15 oktober). Locatie: Cardea, De Krom 102, 2221 KK Katwijk
Aanmelden of meer informatie kan via www.cjgkatwijk.nl