Vakantie Bijbelclub viert 25-jarig jubileum

club n Op donderdag 19 juli wordt het 25-jarig bestaan van de Vakantie Bijbelclub gevierd met een groot feest.

Kinderen van 4 tot 12 jaar zijn welkom van 10.00 tot 12.00 uur in het Anker, Voorstraat 72-74. Eerst kijken we met elkaar naar een voorstelling van Vrolijk Theater. Een voorstelling vol muziek, grappen, spelletjes, poppen en nog veel meer. Daarna gaan de kinderen van 4-8 jaar knutselworkshops doen en de kinderen van 9 tot 12 krijgen een kookworkshop. Als afsluiting kan iedereen genieten van wat de oudere kinderen hebben gekookt. Ook ouders die graag mee doen zijn welkom.


Everhard Zwart in Zomerserie Vredeskerk

Orgel n Everhard Zwart neemt op dinsdag 24 juli, aanvang 20.15 uur, achter de klavieren plaats neemt van Bätzorgel in de Vredeskerk aan het Baljuwplein 1.

Dat Everhard over een breed repertoire beschikt is inmiddels overbekend. Hij voert van Bach diens bekende, moeilijke Triosonate 4 uit. Hiervoor is het Bätzorgel het geëigende medium.
Ook worden er werken gespeeld van: 1. Thomas Aberg- Fantasy in a; 2. Sonate 4 J.S.Bach- Vivace- andante- Allegro 3. Concerto h-moll J. Walther ( 3 delen) 4. Marche –Thena van Händel A. Guilmant 5. Sonate 4 van Mendelssohn ( 4 delen) 6. Baroque Suite G.Young 7. Tot slot Psalm 84 van J. Zwart met 2 coupletten samenzang.

De entree bedraagt 7,50 euro terwijl jongeren tot met 14 jaar gratis toegang hebben. De verrichtingen van de organist zijn te volgen op een videoscherm. Parkeren Boulevard/ Tramstraat. In de grote zaal Aquamarijn kan men koffie e.d. nuttigen.